考生只要依照文章顺序

亚搏体育app网站,  1. A. they are not rescued once a new edition comes out

  【参谋答案】

  10. 答案:remains to be seen

  2. B. They haven’t fixed all the shortcomings of print books.

  4. D. they are no more than print versions put on a screen

  【逐题细评】

亚搏体育app,  9. cost

  深入分析:【细节题】。由第三段“Which is why digital textbooks, if they
live up to their promise, could help ease many of these shortcomings.
But till now, they’ve been something like a mirage (幻影) in the
distance,”可见,电子课本没能化解纸质书的拥有标题。因而,准确答案为B。

  5. C. a platform for building multimedia content

  10. remains to be seen

  8.答案:manpower to put together each one

考生只要依照文章顺序。  剖判:【细节题】。由重视词the biggest problem
定位至小说第二段首句。由“But the worst part is that print editions of
textbooks are constantly undergoing
revisions。”可见,纸质版课本最大的题目是时常修订,由此,准确答案为A。

  8. manpower to put together each one

  1. 答案:A. they are not rescued once a new edition comes out

  9.答案:cost

  剖析:【细节题】。由第十段首句“He calls Inkling a platform for
publishers to build rich multimedia content from the ground up, with a
heavy emphasis on real-world functionality。”可见,马特 Maclnnis
以为,Inkling是为出版商搭建丰裕的多媒体能源的叁个阳台,由此,正确答案为C。

  3. A. they find it troublesome to take notes with an iPad.

考生只要依照文章顺序。  2. 答案:B. They haven’t fixed all the shortcomings of print books。

考生只要依照文章顺序。  那是一篇商讨电子课本能或不可能代替纸质课本的争持文。电子书在今后社会已渐渐加大,因而,该话题对于考生来讲并不面生。小说通过比较,电子课本和纸质课本的高低,最终,得出结论:电子课本今后可不可以替代纸质课本照旧是贰个未知数。作品完全系统一分配明,论点明显。考生假若根据文章顺序,照葫芦画瓢,答对本篇阅读中的题目只怕相对轻便的。

  6. 答案:A. share his learning experience with the best and
brightest thinkers

  解析:【细节题】。由第17段首句,“As a bonus, professors can even
chime in (插话) on
discussions。”可见,作为一项造福,助教们能够涉足学生们的凌晨研讨,由此,精确答案为C。

  6. A. share his learning experience with the best and brightest
thinkers

  3. 答案:A. they find it troublesome to take notes with an iPad。

  4. 答案:D. they are no more than print versions put on a screen

  【全部点评】

  7. C. professors can join in students’ online discussions

  解析:【细节题】。由第21段“Each interactive textbook is a
media-heavy experience built from the ground up, and you can tell that
it takes a respectable amount of manpower to put together each
one。”可知,因此,答案为manpower to put together each one。

  分析:【细节题】。由Inkling 主任 Matt Maclnnis 定位到第九段。由 “What
I mean by that is the current perspective of the digital textbook is
it’s an exact copy of the print book. There’s Course 斯马特, etc., these
guys who take an image of the page and put it on a screen。”可见,Course
斯马特今后的电子课本只是对纸质课本的复制,由此,正确答案为D。

  解析:【细节题】。由23段“Whether digitally interactive ones like
Inkling actually take off or not remains to be seen, and we probably
won’t have a definite answer for the next few
years。”可知,因此,答案为remains to be seen。

  深入分析:【细节题】。由Kalpit Shah定位到第五段。由“They weren’t using
it as a source of communication because they couldn’t read or write in
it。”可见,他们不选拔电子书,是因为她们不能够用电子书举行读写,由此,准确答案为A。

  5. 答案:C. a platform for building multimedia content

  解析:【细节题】。由第22段“For now the app is also iPad-exclusive,
and though a few of these educational institutions are giving the
hardware away for free, for other students who don’t have such a luxury
it,s an added layer of cost and an expensive one at
that”可知,因此,答案为cost。

  7. 答案:C. professors can join in students’ online discussions

  深入分析:【细节题】。由第14段首句 “But the most exciting part about
Inkling,to me,is its notation (疏解)system。”和第16段最后一句“The best
comments are then sorted democratically by a voting system, meaning that
your social learning experience is shared with the best and brightest
thinkers。”,可见,最令小编欢欣的是,它的演说系统能够让用户与最非凡的人分享学习经验,由此,准确答案为A。

  二〇一二年九月爱沙尼亚语四级高效阅读答案+深入分析